Hatet – globalisternas metod att störta Sverige in i inbördeskrig

I den kokta grodans senaste podd lyfter AfS partiledare Gustaf Kasselstrand och parhästen Erik Berglund fenomenet varför Sverigedemokraterna, trots sin uppenbara folkliga förankring, förblir hatade i det politiska samtalet och utfrysta i det politiska samarbetet.

Kasselstrand och Berglund är även undrande inför den handlingsförlamning som uppenbarligen gripit partiets ledning.

Vad är det för fel på att vara proaktiv?

Är att ta stryk det enda SD kan?

Den kokta grodan levererar inget svar på varför det är som det är.

Förklaringen kommer istället här.

Den dolda makten planerar för inbördeskrig och hatet är en förutsättning för det.

Det är därför ingen inom sjuklövern talar med SD.

Det finns en stående order uppifrån, från globalisterna, att den enda prioriteten är att hatet och oförsonligheten flödar ännu stridare.

Att bryta mot detta förbud är att placera sig på de hatades sida. Att själv bli utstött och stämplas som fredlös.

Ett tankeexperimentet Kasselstrand och Berglund postulerar är vad som skulle ske om någon från de andra partierna i riksdagen öppet bjöd in SD och Åkesson till förutsättningslöst samtal om Sveriges framtid och nästa regering.

Även om mötet inte skulle leda till något, skulle bara förhållande att mötet ägt rum, gjuta tonvis med olja på den allt djupare och hetskare polarisering och intolerans den dolda makten via, sina lakejer, söker piska upp.

SD:s partiledning är en del av problemet. Åkesson och kompani spelar lydigt den roll som offer, ideologiskt hatobjekt, den dolda makten givit dem. Skälet till att SD gör det är för att SD är en kontrollerad opposition.

Även Åkesson tar sin instruktioner uppifrån, från globalisterna.

Ansvaret för att bryta den nedåtgående spiralen vilar tung på landets folkvalda.

Allra tyngst vilar det på Stefan Löfven.

Vad som kommer att rädda Sverige är när individer på båda sidor av den växande politiska avgrunden som splittrar folket, inser att resultatet inte kommer att bli den ena eller andra sidans “seger” – utan ett krig som ödelägger allt.

Situationen är lite av ett eko av den spontana vapenvila soldater under första världskriget drog igång under Jul- och Nyårshelgen 1914.

Den började med att en tysk soldat lämnade sin post och, med fara för sitt eget liv, vandrade genom ingenmansland över mot de brittiska ställningarna.

Han överlevde.

Istället för med en storm av gevärskulor svarade britterna med att sparka ut en fotboll i ingenmanslandet – varpå vänskapsmatchen var ett faktum.