Det stulna valet och enpartistaten

Den stora segraren i valet 2018 var globalistagendan.

Hur gick valfusket till?

Sveriges politiska etablissemang år 2018 har bara en enda kraft.

Socialdemokratin.

Resten av sjuklövern är dess tjänstehjon.

Det parti eller den politiker som söker utmana eller rucka på det arrangemanget, förvandlas till fredlös.

Hade socialdemokratin en kommandbunker varifrån de koordinerade valfusket?

Eller handlar allt enbart om det snabbt ökande antalet rapporter om till synes “spontant” valfusk begågna av enskilda individer?

Oaktat om valnämnden eller OSSE i framtiden presenterar forensiska bevis för valfusk på hög nivå i Sverige, är verkligheten den att den djupaste och mest strategiska aspekten av valfusket skedde inför öppen ridå.

Det gick till så här:

När valarbetare och väljare öppet skryter med att de på olika sätt förstört för andra partier, eller saboterat röstningen och rösträkningen, är detta en intäkt på en fördummning och förslummning av Sverige som är resultatet av decennier av medveten politisk kalkyl och styrning.

Valfusket 2018 begicks när skola, media och det politiska etablissemanget systematiskt importerade och kollektivt hjärntvättade flera generationer till att bli våldsstinna, demokratihatande emon som makt- och godhetssignalerar genom att riva ned och förstöra det tidigare generationer skapat.

Allt som krävdes efter detta var att peka ut och avhumanisera “fienden” – medborgare som inte omfamnar globaliseringen och önskar att Sverige förblir svenskt.

Stefan Löfven och hans företrädare på posten som Sveriges statsminister är direkt ansvariga för den här situationen.

Det är här läsaren finner det djupaste och mest förrädiska valfusket – liksom den medvetna förstörelsen av ett land och ett folk…

 

 

One thought on “Det stulna valet och enpartistaten

  1. Pingback: Riksdagens talman utnämner Löfven till ny statsminister – trots att fler röstade emot än för | caerulis

Comments are closed.